Σχετικά με εμάς

Η οικογενειακή επιχείρηση παιδικών ενδυμάτων αξεσουάρ και υποδημάτων, ξεκίνησε το 1992 στην Αγία παρασκευή, με πολύ μεράκι εργασία και πείσμα αλλά και όραμα να προσφέρει παιδικά ρούχα ελληνικών και διεθνών εταιριών .

Παρά την έλευση μεγάλων ξένων εταιρειών στην ελληνική αγορά και τον μεγάλο ανταγωνισμό ,σήμερα διαθέτει δυο καταστήματα στην Αγία Παρασκευή , Αγίου Ιωάννου 25( HappyEarth) και Αγίου Ιωάννου 24 (Mini Stars). Δεν είναι τυχαίο ,ότι έχουμε κερδίσει κατά γενική ομολογία την εκτίμηση και αποδοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής .

Παραμένοντάς πιστοί στην ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή.

Πρόσφατα διαβλέποντας τις τάσεις της τεχνολογικής εποχής, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.happyearth.gr για άμεσες αγορές μέσω του διαδικτύου ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τις εποχής μας , προσφέροντας πάντα το καλύτερο που κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Για παραγγελίες ή οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με email
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@happyearth.gr

2. Τηλεφωνικά
Στα τηλέφωνα 2106012497 & 2106014329 κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 16:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι και τις 21:00).

3. Με μήνυμα στο Facebook Messenger
Πατήστε το link για να μας στείλετε μήνυμα στο Messenger:

4. Με επίσκεψη στα φυσικά μας καταστήματα
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε στα καταστήματα μας ( Ηαppy Earth & Mini Stars ) κατά τις ώρες λειτουργίας αυτών (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 16:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 21:00).

5.Πώς μπορώ να έρθω στο κατάστημα σας
Τα καταστήματα μας βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή .
Αγίου Ιωάννου 25( Happy Earth ) και Αγίου Ιωάννου 24( Mini Stars )
Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, από τη Λ. Μεσογείων μπαίνετε στην Πλατεία της Αγ. Παρασκευής και ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο (Αγ. Ιωάννου). Είμαστε δίπλα και απέναντι από το(super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στο υπόγειο parking του εμπορικού κέντρου ( VENUS ) που είναι ακριβώς δίπλα , και με αγορές από τα καταστήματα μας αξίας 30€ έχετε ΔΩΡΕΑΝ PARKING για 1 ώρα.

HAPPY EARTH
Παιδικά ρούχα

Κατάστημα με παιδικά ρούχα στην Αγία Παρασκευή. Tuc Tuc, Boboli, Losan, Sprint, New Balance, Nike και Toms είναι κάποιες από τις εταιρίες που θα βρείτε τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Mini Stars
Παιδικά ρούχα

Το Marasil Αγίας Παρασκευής είναι το αδερφάκι του Happy Earth. Εκτός από τα γνωστά σε όλους ρουχαλάκια, θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία σε είδη βάπτισης, σετ ρούχων και στολισμό.